Újdonságok 2017-ben

Minden évben újítunk valamit és igyekszünk még több szolgáltatással bővíteni a ceremóniamesterek palettáját.

Save the date – versenyfutás az esküvői vendégekért

Tavasztól őszig öt hónapja van a jegyespároknak arra, hogy megünnepeljék az esküvőjüket. A közös baráti társaságban pedig nem ritka, hogy egy időben ér el mindenkit a házasodási láz. Hogyan jelezhetjük jó időben előre, hogy számítunk mindenkire? Ez a Save-The-Date, azaz az esküvői meghívó előtti meghívó.

Ajándékba adjuk!

Szeretjük meglepni a minket választó párokat, ezért a 2017-es esküvőjükre minket választókat egy ilyen Save-The-Date kisfilmmel lepjük meg.

Olvasd el a Femcafe.hu Esküszünk! rovatában írásunkat a Save-The-Date témáról!

Az öt hónap egyben 23 hétvégét is jelent, azaz ha egy baráti társaságban hárman-négyen is házasodnak, bizony eshet ugyanarra a napra az esküvő. A Save-The-Date meghívásokat ezért már akkor célszerű kiküldeni, amikor még nem feltétlenül van meg a helyszínen és az időponton kívül más – vagy csak nagyságrendi elképzeléseink vannak.

Tovább a cikkre…

Ceremóniamester Szövetség

A szövetség egyesületi formában működik.

Nyilvántartási szám: 01-02-0015838

Cím: 1134 Budapest, Váci út 19.

Az elnevezés és a logó bejegyzett védjegy (216 506). Használatuk engedélyhez kötött.

Ceremóniamester esküvőre

Köszönjük érdeklődését! Amennyiben esküvőjére a Ceremóniamester Szövetség valamely tagját szeretné felkérni, úgy kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi módok egyikén:

Telefon: +36 1 501 34 63

Azonnali időpontegyeztetés »