Az esküvőnk a kultúrák gyönyörű keveréke volt, magyar, angol, Srí Lanka-i és az Egyesült Államokból érkező vendégekkel. Mihály kivételes munkát végzett, mindenkit összehozott, és biztosította, hogy mindenki úgy érezze, a részese az ünneplésnek. Sok hagyomány ismeretlen volt vendégeink számára, de Mihály mindent ékesszólóan magyarázott el, amit le is fordított a lehető leggördülékenyebben . Beszédei szívhez szólóak és felemelőek voltak, tökéletes hangulatot adva a napnak. Mi és a vendégeink is könnyekig meghatódtunk a szertartások alatt, és tudjuk, hogy Mihálynak óriási szerepe volt ezeknek az érzelmes pillanatoknak a megteremtésében, hiszen bevonta az embereket, és felkészítette őket minden pillanatra. A mi figyelmünk hiánya miatt több probléma is történt a nap folyamán – néhány kisebb, néhány nagyobb. Mihály mindent elrendezett, minden részletet kézben tartott, mindenre volt tartalék terve. Visszatekintve rájöttünk, hányszor mentett meg egy pillanatot, vagy a napot. Az egyik legjobb döntésünk volt, hogy Mihállyal dolgoztunk és örökké hálásak leszünk kemény munkájáért és elkötelezettségéért.