Előd Álmos

ceremóniamester

A háttérmunka, a szolgáltatók összekötése, a násznép terelgetése – leírva nem tűnik túl nagy feladatnak, azonban ezek olyan kivitelezése, hogy se a vendégek, se a pár ne lássa, hogy ez mekkora munka – ez már igazi kihívás. Az esküvőkön ceremóniamesterként nekem a tökéletes megvalósítás mellett a hangulat és a stílus a legfontosabb.

Stílus és arányérzék

Az esküvőn a ceremóniamester meggyőződésem szerint nem akar főszereplő lenni, nem veszi el a figyelmet a párról, hanem megfelelő arányérzékkel és stílussal szólal meg a szükséges pillanatokban.

Előd Álmos

Ceremóniamester vagy sem?

A ceremóniamester az esküvő „karmestere”. Ő a nagy nap házigazdája és műsorvezetője is egyben. Együttműködik az esküvői szolgáltatókkal, irányítja és segíti munkájukat, kommunikál a vendégekkel és értesíti őket az aktuális eseményekről. Az esküvő egyes eseményeit oly módon konferálja fel és vonja be a vendégeket, hogy az élménnyé váljon mindenki számára.

Esküvői tudástár

A ceremóniamester a jelenlétével az együttműködés, a kommunikáció és az élményszerzés célját szolgálja. Az esküvői kisokos vagy más néven lexikon segít eligazodni esküvői hagyományok, esküvői szokások végeláthatatlan tengerében. Mentőövet és egy kis magyarázatot nyújtva, hogy mit, mikor, hol és hogyan kell vagy érdemes alkalmazni az ifjú pároknak.

éve szolgálatban

A Ceremóniamester Szövetség tagja

sikeres esküvő

Esketés - mint a filmekben

Legyen az eskütök is olyan, mint a legszebb filmekben. Kedves, hangulatos, könnyed. Ha az esküvőn az újdonságokat keresitek, akkor az esküvő legfontosabb pillanatát, az egymásnak kimondott esküt is tegyétek olyanná, amilyenek vagytok.

Hiszen nem egy pap, egy hivatal vagy egy darab papír a házasságotok alapja, hanem az az egyetlen ígéret, amit kimondtok egymásnak, és amit egy életen át be is tartotok. Tegyük ezt sallangoktól mentessé, széppé és emlékezetessé.

Sokfélék vagyunk és még több féle elképzelésünk van az esküvőkről, amelyek érzelmi csúcsa az eskü kimondása. Ezért sem mindegy, hogy hol és hogyan történik.

Örömmel vállalom a különleges hangulatú esketéseteket külön díj nélkül.

Kapcsolatfelvétel

Kapcsolat

Előd Álmos
ceremóniamester

Telefon: +36 1 501 34 63
E-mail: elodalmoscm@gmail.com

Iroda:
1132 Budapest, Visegrádi utca 47/b