Foglalási Információk

Foglalást csak a személyes találkozó után küldjön. A foglalást minden esetben kérjük MINDEN adatával kitölteni. Különös tekintettel a ceremóniamester nevét ne felejtse el megfelelően kiválasztani! A foglalási űrlap kitöltésével egyértelműen jelzik foglalási szándékukat, amelyet rendszerünk rögzít. A foglalás egy egyoldalú jognyilatkozat, amelyet a tőlünk érkező visszaigazoló levél (email) egészít ki kétoldalú szerződéssé. A visszaigazolás megérkezésével Önök és a kiválasztott ceremóniamester között szerződéses jogviszony van. A foglalásokat a beérkezés sorrendjében igazoljuk vissza.

Ceremóniamester foglalása

A személyes ismerkedő beszélgetést követően az alábbi űrlap kitöltésével foglalom le a kívánt ceremóniamestert:

Ne használj "+" vagy "&" jelet!

Szerződési feltételek

at 1. Megrendelő megrendeli a fent említett ceremóniamester szolgáltatásait a megjelölt napon és helyszínen. Az esküvőn a rendelkezésre állás a szertartások és/vagy vendégvárás kezdetétől a menyasszony és/vagy menyecsketánc végéig illetve ettől eltérő programszerkezet esetén az utolsó szervezett programpontig tart.

2. A ceremóniamester szolgáltatás pontos feladatait a Megrendelővel való részletes forgatókönyv egyeztetés során, legkésőbb az esküvő előtti 2 hétben véglegesítik. A végleges forgatókönyv a megrendelés elválaszthatatlan részét képezi. A forgatókönyvben meg kell határozni a tervezett programok: idejét, helyét, kelléklistát, a felelősöket, az adott eseményen résztvevő szolgáltatókat és elérhetőségeit.

3. Ceremóniamester általánosságban a következő feladatokat vállalja:

  • Tanácsadói közreműködés az esküvő előkészítésében a beérkező foglaló űrlap időpontjától az esküvő napjáig.
  • Tanácsadói közreműködés a szertartás és az esküvő menetének megtervezésében.
  • A vendégek fogadása, a szertartásra és a vacsorára kísérése, a csoportképek elkészítésének, csokordobásnak levezénylése. A nap eseményeinek megtervezése és kivitelezése.
  • Beszédek, műsorszámok felkonferálása, a vendégek tájékoztatása a programokról.
  • A közreműködők (fotós, vendéglátók, zenekar, stb.) irányítása a forgatókönyvnek megfelelően.
  • Az esküvő alatt felmerülő problémák megoldásában való közreműködés.

4. Útiköltség merül fel Budapesten kívüli megrendelés esetén, melynek pontos összegét a helyszín véglegesítése után közvetlenül igazoljuk vissza, de legkésőbb a záró egyeztetés követően.

5. A szolgáltatás lényegileg két részből áll, így a díját is két részben kell fizetni. Az első részt a konzultációs időszak kezdetén, a foglalás visszaigazolását követően, amely a teljes összeg 40%-a. A második részt az esküvő megvalósítási időszakának az elején, azaz az esküvő előtt 7 nappal, amely a teljes összeg 60%-a.

6. Amennyiben bármely fél hibájából a megbízás teljesítése megvalósíthatatlanná válik, úgy a másik fél részére a megbízási díj 50%-át köteles megfizetni. Kivételt képez a vis maior esete (baleset, haláleset, stb).

Ceremóniamester Szövetség

A szövetség egyesületi formában működik.

Nyilvántartási szám: 01-02-0015838

Cím: 1132 Budapest, Visegrádi utca 47/b.

Az elnevezés és a logó bejegyzett védjegy (216 506). Használatuk engedélyhez kötött.

Ceremóniamester esküvőre

Köszönjük érdeklődését! Amennyiben esküvőjére a Ceremóniamester Szövetség valamely tagját szeretné felkérni, úgy kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi módok egyikén:

Telefon: +36 1 501 34 63

Azonnali időpontegyeztetés »