Neked egyszer...

…nekünk évente 300 esküvőn kell tökéleteset alkotnunk. 

Álomesküvő helyett...

…mi igazit ajánlunk. Valódi élményekkel, hangulatos lakodalommal, érzelmekkel teli szertartással.

Beszélgessünk egyet!

A szövetség tagjai

Biztos választás

Ceremóniamester

Mit jelent?

Kapcsolatfelvétel

Beszélgessünk egyet!

Foglalás

Szerződéskötés

Ceremóniamesterek – ismerkedjünk meg!

Az esküvődön átadod az irányítást egy felészült szakembernek. A szaktudás mellett a legfontosabb, hogy a „kémia” működjön köztetek. Ismerkedj meg a Ceremóniamester Szövetség tagjaival! Egyeztess mielőbb időpontot, hogy élőben folytathassuk…

Marosi Viktor ceremóniamester

Marosi Viktor

angol-magyar ceremóniamester

Rádiós műsorvezető, fotós, kreatív, laza, életvidám, a „Laikus” műsorvezetője

tapasztalat: 11 év – 290 esküvő

Farkas Stefán ceremóniamester

Farkas Stefán

német-angol ceremóniamester

Multinacionális vállalatok sales vezetője, figyelmes, német precizitás, anyanyelvi német

tapasztalat: 19 év – 560 esküvő

Tóth Mihály ceremóniamester

Tóth Mihály

angol-magyar ceremóniamester

A Szövetség alapítója, marketing vezető több cégnél, lelkész, határozott és kedves

tapasztalat: 22 év – 680 esküvő

Molnár László András ceremóniamester

Molnár László András

ceremóniamester

Marketingszakember, laza, életvidám, konzervatív gondolkodó

tapasztalat: 18 év – 510 esküvő

Illés Péter ceremóniamester

Illés Péter

ceremóniamester

Építőipari vállalatnál vezető, könyvelő, határozott, kedves stílus, precíz

tapasztalat: 14 év – 350 esküvő

Hende Máté

angol-magyar ceremóniamester

Repülőgép földi kapitánya, tánctanár, vidám, energikus, humoros

tapasztalat: 6 év – 210 esküvő

Marosi Viktor ceremóniamester

Czető Zoltán

német-angol ceremóniamester

Állami vállalat középvezetője, precíz, gyors gondolkodású, kiegyensúlyozott

tapasztalat: 5 év – 140 esküvő

Kormos Róbert ceremóniamester

Kormos Róbert

ceremóniamester

Rádiós műsorvezető, YouTube műsorvezető, lelkész, vidám, lelkes, kedves személyiség

tapasztalat: 12 év – 360 esküvő

Hunyi Péter ceremóniamester

Hunyi Péter

ceremóniamester

Egészségügyi vállalkozás tulajdonosa, konzervatív, kedves, gondoskodó

tapasztalat: 11 év – 320 esküvő

dr. Teszár Dávid

angol-koreai ceremóniamester

Jogász, író, filozófus, koreaszakértő, túlélő, spirituális, lelkész

tapasztalat: 5 év – 150 esküvő

Tóth Mihály ceremóniamester

Pap Sándor Alex

német-magyar ceremóniamester

Repülőgép pilóta, lelkes, energikus, lendülettel teli, vidám, precíz

tapasztalat: 7 év – 150 esküvő

Hunyi Péter ceremóniamester

Előd Álmos

ceremóniamester

Színművész, szinkronszínész, műsorvezető, Ironman, humoros, talpraesett, apuka

tapasztalat: 4 év – 100 esküvő

Tranker Balázs

Tranker Balázs

ceremóniamester

Kereskedelmi szakember, mindig mosolygós, imádja a természetet, sporthorgász

tapasztalat: 1 év – 30 esküvő

Igen...

…van olyan ceremóniamester a csapatban, aki ráér az esküvőd napján.

Egyeztessünk időpontot, és beszélgessünk egyet az esküvőtökről!

Ceremóniamester – mit jelent a szó, mit takar a szakma?

A párnak csak egy esélye van…

A ceremóniamesterek azonban évente többszáz alkalommal gyakorolják a hivatásukat. Az esküvőn a pár egy felelős személynek adja át az irányítást és ezzel a döntések feletti hatalmat. Ez a személy így őket képviseli, és minden tettével az ő érdekeiket szolgálja. A ceremóniamester olyan személy, aki fedhetetlen és tökéletesen felkészült kell legyen. Ekkora bizalomhoz azonban szigorú fegyelem, tudás és kontrol kell.

A ceremóniamester nem önmagát, hanem az esküvőt valósítja meg.

Folyamatos képzés

A Ceremóniamester Szövetség tagjai egész éves képzés során váltak képessé arra, amire vállalkoznak az esküvőkön. A szövetség minden tagja folyamatosan képzi magát: nyelvet tanul, beszédtechnikát gyakorol, új technikákat próbál ki, és minden esküvőn törekszik arra, hogy tudása legjavát adja. Minden évad végén a tagok egyeztetik az évadban tapasztalt újdonságokat, és állandó szakmai kontrolt tartanak fenn.

Törekszünk a szolgáltató kollégákkal a korrekt partnerségre, hiszen tudjuk, hogy csak jó csapatmunkával tudunk sikeresek lenni. Figyelünk másokra, hiszen mindenki tükröt tart felénk.

Bátran vállaljuk, ha valami nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna, és nem szégyellünk tanulni, ha hibázunk.

A ceremóniamester az esküvő teljes egészében az együttműködés, a kommunikáció és az élményszerzés céljait szolgálja. Az eseményre pontosan, felkészülten érkezik. Az esküvő előkészítésében tudása legjavát adja, hogy az esküvő forgatókönyve megvalósítható eseményeket és időrendet tartalmazzon. Felhívja a figyelmet az előkészítés során az esetleges problémás helyzetekre és megoldást javasol. Figyelembe veszi és összehangolja a pár igényeit, a vendégek kultuális hátterét és a helyszín adta lehetőségeket. Szükség esetén felhívja a figyelmet a létrejövő konfliktusokra, és megoldást kínál ezek elkerülésére. Tekintetbe veszi az egyes családok összetételét, így a családon belüli feszültségek elhárítója. Protokolláris kérdésekben felkészülten jár el. Soha semmilyen körülmények között nem erőltet a párra olyan eseményt, amely nem összeegyeztethető a pár sajátos stílusával, igényeivel. Nem manipulál rejtett költségekkel, a megbízás létrejötte előtt teljes körűen tájékoztatja az ügyfeleket minden lehetséges költségről.
A megbízás elfogadása esetén ő lesz az esküvőn, nem valamelyik alkalmazottja. Megbízást az alábbi esetekben adhatja vissza: Elháríthatatlan vis maior esetben (pl. betegség, baleset). Az ügyfél által egyoldalúan módosított feltételek, amelyek ismeretében nem vállalta volna el a megbízást.
A ceremóniamester az esküvő előkészítése és lebonyolítása során tanácsadóként és vezetőként dolgozik együtt a párral az esküvő sikeréért. Az esküvő forgatókönyvének elkészítésében támpontokat ad, hogy tartalmas, de ne túlszervezett legyen az esküvő. Az esketési szertartásokkal, a hagyományokkal, a protokollal kapcsolatban megfelelő tanácsokkal látja el a párt, hogy szabadon dönthessenek, mely elemeket hogyan alkalmazzák.

Az esküvő napján irányítja és felügyeli a folyamatokat. A ceremóniamester számára az egynsúly fenntartása a legfontosabb. Az együttműkődés, a kommunikáció és az élmény hármas egységében irányítja a háttérben futó munkát, kommunikál a vendégekkel, és felépíti az eseményeket úgy, hogy azok mindenki számára élménnyé váljanak.
A ceremóniamester tudja, hogy nem ő a főszereplője az estének. Jelenléte meghatározó, de nem veszi el a figyelmet a párról. Minden megszólalásának oka és célja van.

A ceremóniamester megérkezése pillanatától a pár tökéletes támasza. A legapróbb kérésektől a komoly problémák elhárításáig mindenre képes reagálni. A jelenléte nyugalmat kölcsönöz. A megszólalásai érdekesek, de nem túlzóak. Humorral, kedvességgel és határozottsággal kezeli a vendégsereget.

Nálunk nincsenek álomesküvők. Nálunk igaziak vannak.

Elismerések

A több, mint két évtized alatt számos elismerést kaptunk hazai és nemzetközi szervezetektől, azonban mi pontosan tudjuk: minden esküvőn vizsgázunk. A párok és a násznép előtt egyaránt. Éppen ezért nagyon fontos az ő véleményük a szakmai elismerések mellett.

A legfrissebb vélemények a Ceremóniamesterekről

Kriszti&Bernhard

Farkas Stefán – Stefán fantasztikus volt! 🤍 Vendégeink azt gondolták, biztosan egy nagyon jó barátunk, mert annyira közvetlen, humoros és végtelenül kedves volt 🙂 Remekül menedzselte az eseményt, nekünk semmi dolgunk nem volt aznap, csakhogy átéljünk minden pillanatot! Magyar és német vendégeinket egyaránt lenyűgözte – ahogy persze minket is 🙂 Ami számunkra nagyon sokat jelentett mindemellett, hogy végig nagyon figyelt arra, hogy hogy vagyunk, mire van épp igényünk, és ennek megfelelően alakította a forgatókönyvet 🙂
Összefoglalva: a hangulat, humor és figyelmesség mestere, akit a legőszintébben ajánlunk minden párnak, mert igazi csillaga szakmájának! Nagy ölelés Neked, Stefán🤍

Gyenis Rebeka és Hong Deok Pyo

Teszár Dávid – 한국말을 너무 또박또박 잘 해주셔서 하객분들도 잘 이해가 되셨다고 했고 예식 진행 간 각 순서별로 부드럽게 이어나가게 해주셨고 재치있는 유머로 좋은 분위기가 유지되어 너무 좋았습니다.

Nagyon örülünk, hogy David mellett döntöttünk! Nemcsak a Nagy Napot, de a felkészülést is kézben tartotta, nyugalma, rugalmassága és profizmusa átterjedt ránk is. Több vendégtől érkezett visszajelzés, hogy mennyire szép és megható volt a szertartás, többen is megkönnyezték (velünk együtt). Koreai-magyar esküvőnkön fordítóként is remekelt, ezzel megkönnyítve és különlegessé téve a napot. Nagyon hálásak vagyunk, hogy az esküvőnk életünk legszebb élménye lehetett!

Edit & Fercsi

Tóth Mihály – Egy szuper fazon, tele bölcs gondolattal és kedves szavakkal.
Nagyon szerencsések vagyunk, hogy ő adott minket össze.
Minden vendégünk csak dicsérte a ceremóniát követően.. ahogyan mi is. Egy pillanatig nem gondolkoztunk, hogy vele akarjuk-e végigcsinálni az egészet. Már a jegyes beszélgetések alkalmával is meghatott minket az őszinte jelenléte. Imádtuk és csak ajánlani tudjuk minden kedves jegyes párnak.

Anna & Christian

Farkas Stefán – Nagyon elégedettek vagyunk Stefánnal. Minden remekül és zökkenőmentesen zajlott. Die deutschen und ungarischen Gäste waren von seiner charmanten Art sehr begeistert. Er hat uns als Paar von der Organisation sehr entlaste und es hat alles perfekt funktioniert so wie es geplant war! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zsani és Balázs

Illés Péter – Peti személyében egy kedves, udvarias, határozott ceremóniamestert ismerhettünk meg, aki tökéletesen kezében tartotta az eseményeket az esküvő napján és sokat segített az előkészületek során is.

Ági és Ati

Kormos Róbert – Órákat tudnék áradozni, de ha rövid véleményt kell írni Robiról, akkor csak annyit mondanék, hogy ő olyan cm, mint egy gondoskodó báty, akire minden lány vágyik, akinek nincs.

Fanny&Viktor

Farkas Stefán – Stefán szuper ceremóniamester.
Minden a megbeszéltek szerint zajlott, bármi kellett ő ott állt mellettünk és rögtön tudta mi a következő lépés. Laza, humoros és emelett profin koordinálta az esküvőt.
Mindent köszönünk Stefán!

Sonja & András

Pap Sándor – Wir feierten unsere Hochzeit Ende Juni 2023. Alex war ein grandioser Moderator unserer (großen!) Hochzeit – wir könnten uns keinen besseren wünschen. Er führte die Gäste nicht nur gekonnt durch den Ablauf, sondern reagierte auch mit Flexibilität auf kurzfristige Planänderungen unsererseits. Alex zeichnet sich durch Charm, Diplomatie & Witz aus! Ein Bonus: Er spricht auch perfekt Deutsch! (Was für unsere Deutsch-Ungarische-Hochzeit eine Voraussetzung war;) … WIR KÖNNEN IHN NUR WÄRMSTENS EMPFEHLEN!
András & Sonja

Sonja & András

Pap Sándor – 2023. június végén ünnepeltük az esküvőnket. Papa Sándor Alex nagyszerű házigazdája volt (az oriási) esküvőnknek – ennél jobbat nem is kívánhatnánk. Nemcsak ügyesen vezette végig a vendégeket a folyamaton, hanem rugalmasan reagált a részünkről érkező rövid távú tervek változásaira is. Alex kiemelkedik bájban, diplomáciában és szellemességében! Bónusz: Tökéletesen beszél németül! (ideális német/osztrák-magyar esküvőre;) … NAGYON AJÁNLJUK!
András és Sonja

Regi & Bence

Tóth Mihály – Mihály segítségével gördülékenyen zajlottak az események az esküvőn, nekünk semmin nem kellett aggódni. Minden a helyén volt, minden helyzetet profin kezelt. Köszönjük!

Orsi&Bence

Hende Máté – Máté volt a legtökéletesebb választás, mint ceremóniamester! Tökéletesen irányította az eseményeket, kedvességével és humorával mindenkivel megtalálta a közös hangot. Csak ajánlani tudjuk! Színvonalas munkát végez és emberileg is egy csodás CM-et ismertünk meg személyében! Nagyon köszönjük neki!

Petra és Dani

Kormos Róbert – Tökéletesen azt kaptuk, amit vártunk. Pontos, precíz, összeszedett volt Robi, rengeteget segített nekünk, nagyon jó volt, hogy az esküvő alatt is támaszkodhattunk a tapasztalatára, tudására. Bátran ajánljuk bárkinek, zseniálisan helytállt Nálunk! Köszönjük!

Ceremóniamester Szövetség

A szövetség egyesületi formában működik.

Nyilvántartási szám: 01-02-0015838
Adószám: 18736856-1-41

Cím: 1132 Budapest, Visegrádi utca 47/b

Az elnevezés és a logó bejegyzett védjegy (216 506).
Használatuk engedélyhez kötött.

Ceremóniamester esküvőre

Köszönjük érdeklődését! Amennyiben esküvőjére a Ceremóniamester Szövetség valamely tagját szeretné felkérni, úgy kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi módok egyikén:

Telefon: +36 1 501 34 63

Facebook messenger: m.me/ceremoniamesterszovetseg.hu

Azonnali iőpontegyeztetés»

Summary
Esküvőszervezés, ceremóniamester
Service Type
Esküvőszervezés, ceremóniamester
Provider Name
Ceremóniamester Szövetség,
Visegradi U. 47/B,Budapest-1132,
Telephone No.+3615013463
Area
Magyarország
Description
A ceremóniamester az esküvő karmestere